Gebroeders Groen

De wondere wereld van alles wat groeit en bloeit het Park

Kevin en Marvin Groen zijn tweelingbroers met liefde voor de natuur en een achtergrond in de biologie. Ze houden van observeren en het laten zien van relaties tussen objecten die niet direct zichtbaar zijn. Lopen op de paden door het Park doen ze niet, maar Kevin en Marvin zoeken dicht op de bomen, stenen, bladeren om de mooiste natuurverschijnselen tot in detail te kunnen observeren.

Op excursie met de gebroeders
Ieder seizoen kan je mee met de gebroeders om het Park weer op een hele nieuwe manier te ervaren. Op hun excursies leer je kijken naar de allerkleinste beestjes, voelen hoe korstmossen voelen en hoe de halsbandparkieten vliegen in Rotterdam. Zo leer je het Park kennen op een hele nieuwe manier. In de Herfst van 2023 gingen de broers op Insectensafari, in de daaropvolgende Winter zochten ze Winterwezens in het Park en in de Lente hadden Kevin en Marvin de Lentekriebels.

Op deze pagina vind je de excursies, maar ook de artikelen over hoe je zelf de leukste, kleinste dieren, schimmels en planten kunt vinden in het Park. Veel leesplezier!

Lente

Winter

Herfst