Heerenhuyskamerconcerten

In het Heerenhuys, een prachtig historisch landhuis in het Park, kan je elke week genieten van een zondagochtendconcert. Een klein en fijn podium waar je geniet van kleinschalige optredens van pop tot wereldmuziek en van jazz tot klassiek. Hier spelen ervaren musici en jong talent. Hét podium waar je elke zondag nieuwe artiesten kan ontdekken.

Binnenkort

Bezoekersinformatie

Aanvang concerten: 11.30 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent met een geldig entreebewijs. Dudok in het Park is vanaf 10:00 uur geopend.

Entree:
Volwassenen vanaf 18 jaar: 10,00 euro p.p.
Jongeren 12 - 18 jaar: 7,50 euro p.p.
Kinderen 6 - 12 jaar: gratis o.b.v. een volwassene, wel een stoel reserveren!

Locatie:
Heerenhuys - Dudok in het Park
Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam

Het Heerenhuys

Door de jaren heen kennen het Park en muziek een onlosmakelijke relatie. Van optredens in een muziektempel in 1854 tot aan kunstwerken van musici. In het verhaal van Muziek in het Park lees je meer over de eeuwenlange relatie tussen het Park en muziek.

Het Heerenhuys zelf kent net als het Park een rijke geschiedenis. Van burgemeesterswoning tot intiem concertpodium. Tegenwoordig kan je er genieten van appeltaart van Dudok in het Park en is er een prachtig podium voor de wekelijkse zondagochtendconcerten, de Heerenhuyskamerconcerten.

Meer over Muziek in het Park Meer over het Heerenhuys
Iedere zondagochtend genieten van een concert in het Park.

Contact

In deze concertserie nodigen we professionele musici uit die op een of andere wijze gelinkt zijn aan Rotterdam, bijvoorbeeld woonachtig, studerend, afgestudeerd of docerend aan een muziekopleiding in Rotterdam. De concerten zijn altijd (semi)akoestisch.

Voor meer informatie en algemene vragen kan je een mail sturen naar muziek@hetparkinrotterdam.nl.

De concerten worden geprogrammeerd door Antoinette van Hattem van het Rotterdamse bureau ‘De Artiesteningang’. De Heerenhuyskamerconcerten zijn onderdeel van de programmering van Stichting het Park.

Was jij erbij?