Regenwormen met lentekriebels

Ieder seizoen kan je mee met de gebroeders om het Park weer op een hele nieuwe manier te ervaren. Kevin en Marvin zijn tweelingbroers met liefde voor de natuur en een achtergrond in de biologie. Ze houden van observeren en het laten zien van relaties tussen objecten die niet direct zichtbaar zijn. Lopen op de paden door het Park doen ze niet, maar Kevin en Marvin zoeken het dicht op de bomen, stenen en bladeren om de mooiste natuursverschijnselen tot in detail te kunnen observeren.

Hou voor de nieuwste editie onze agenda in de gaten, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram en facebook.

Lees meer over de gebroeders Groen

Lente in het Park

In de lente hadden de broers de lentekriebels. Net als de ontluikende bloemen en sjansende dieren. Samen verkenden we met Kevin en Marvin het Park, terwijl we luisterden naar fietspompen en zilveren belletjes, oftewel het gezang van het kool- en pimpelmeesje.

In het artikel 'Vogelen in het Park' kan je zelf leren hoe je vogels kunt herkennen met je oren.

Fluiten met fluitenkruid

Op een typische lente ochtend namen de gebroeders Groen ons mee naar de heemtuin, waar er dekens vol fluitenkruid en daslook stonden. De broers leerden de cursisten hoe je fluiten kan maken van fluitenkruid en hoe je daslook kunt herkennen.

Vogels in de heemtuin
Bij de reigerboom
Op zoek naar regenwormen

Wil je lentekriebels voelen in het Park? Lees dan het artikel van de gebroeders Groen over 'Vogelen in het Park' en spits je oren naar de lentegeluiden in het Park.

Bij de reigerboom