Presentatie van het boek 'het Park'

Het prachtige kijk- en zoekboek 'het Park', gemaakt door de Rotterdamse architect en illustrator Magnus Weightman, is midden in het Park, in Dudok in het Park, feestelijk gepresenteerd. Wethouder Said Kasmi van Onderwijs, Cultuur en Evenementen nam het eerste exemplaar in ontvangst, Magnus verklapte wat gedetailleerde grapjes uit het boek en de kinderen stapten vanuit het boek 'het Park' ons echte Park in met een speurtocht.

Lente speurtocht

Speciaal voor de presentatie van het boek, maakte Magnus een speurtocht die helemaal in het teken staat van de lente in het Park.

Heb je er niet bij kunnen zijn bij de presentatie? Dan kan je ze halen bij Dudok in het Park of Parkcafé Parqiet zo lang de voorraad strekt. Je kan ook speurtocht of de kleurplaten downloaden via de knop hieronder en zelf het Park in om te speuren.

Speurtocht Het Park kleurplaat A3 Het Park kleurplaat A4

Het kijk- en zoekboek 'het Park'

Stap binnen in de wereld van 'het Park', een betoverend kijk- en zoekboek gemaakt door de Rotterdamse architect en illustrator Magnus Weightman. In het boek kom je langs alle karakteristieke plekken van het Park in Rotterdam. Zo loop je in het boek langs de bloembedden van Jacqueline, het Heerenhuys, het kunstwerk de verloren Parel, maar kom je ook onze hoveniers tegen. Misschien alleen wel op een andere manier dan dat je bent gewend.

Het boek kopen
Je kan het boek in het Park zelf kopen bij Parkcafé Parqiet en Dudok in het Park. Het Park wordt landelijk uitgegeven door uitgeverij Gottmer en is verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel en bij de De Kleine Kapitein: ISBN 9789025777791.