Jacqueline van der Kloet in de Financial Times

De ontwerper van onze bloembedden staat met een lovende recensie van haar boek 'de bollenwijzer' in de Financial Times!

Jacqueline is in het Park bekend van de bloembedden van Jacqueline en haar leuke, leerzame cursussen. Maar ook ver buiten de grenzen van het Park is Jacqueline bekend als tuin en landschaps-architect met een expertise in voorjaarsbollen. Zo zijn haar tuinen wereldwijd een bron van bewondering en strekken haar projecten zich uit tot ver buiten de landsgrenzen, van de Keukenhof en de Efteling tot aan de EXPO 2000 in Hannover, het River Park in Shen Yang (China) en het Millennium Park in Chicago en de Landesgartenschau 2010 op Schloss Ippenburg in Bad Essen, Duitsland.

De bollenwijzer
In haar boek laat ze haar expertise zien en neemt ze met enthousiasme de beginnende en ervaren tuinier mee aan de hand. Het boek is dit jaar ook uitgebracht in Duitsland, de Verenigde Staten en in Korea. In het boek komt haar kenmerkende stijl terug wat uniek is vanwege haar bijzondere combinaties van bloembollen, vaste planten, eenjarige zomerbloemen en houtige gewassen.

Leren van de bloembollen-expert
Wil je je ook verdiepen in het Park én meewerken met de hoveniers van het Park? Doe dan mee aan de cursus bloembedden ontwerpen van Jacqueline of help een handje mee op de meewerkdagen in het Park. Wil je meewerken aan een mooier Park? Stuur dan even een mailtje om je aan te melden.