Aug
08
Poëzie in het Park

Donderdagavond 8 augustus 19:30 uur, in het Park

de Zomeravond

Elten Kiene stelde de poëziebundel 'Zomer' samen, geïnspireerd op de zomer en het Park. Laat je op de Zomeravond in het Park met Elten Kiene meenemen naar de verstilde schoonheid van het Park in de grote stad en ga met frisse en ontspannen zomerse energie de zomernacht in.

Iets met yoga
Iets met muziek
Iets met poëzie

Boek een plekje en neem je eigen yogamatje mee. Heb je er geen, dan kun je een kaartje boeken inclusief yogamatje.

Kaarten

Voor sommigen is het misschien wat spannen om poëzie te combinerenen met zonnegroet en diepe ademteugen maar de weldaad van het Park doet alle bezoekers weer in het hier en nu op aarde komen. Ontspannen en met hernieuwde energie verlaat je het Park. Via deze link bekijk je het magische optreden op de eerste Zomeravond.

Elten Kiene

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen, een podiumavond voor woordkunstenaars met een positieve state of mind. Het samenbrengen van verschillende werelden met woordkunst als belangrijkste instrument loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

Met woorden als appelen in zilveren schalen voelt het alsof hij danst wanneer hij spreekt. Elten laat altijd iets achter dat verbindt, verrast, verbaast en van waarde is. Speciaal voor de poëziebundel Zomer schreef hij nieuw werk geïnspireerd op de zomer en het Park.

‘Laten we wereldpoëzie de ruimte geven in het Park.
Gewoon klein beginnen
Een klein podium
en wat stoeltjes voor het publiek.’


- Ahmed Aboutaleb