Poëziebundel 'Zomer' door Elten Kiene

Elten Kiene heeft speciaal voor jou de poëziebundel 'Zomer' samengesteld, geïnspireerd op de zomer en het Park. In deze bundel vind je nieuw werk en werken van onder andere Radna Fabias, R. Dobru en Jules Deelder. De hele zomer is de bundel gratis te verkrijgen bij de ondernemers in het Park voor alle bezoekers.

Elten Kiene

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen, een podiumavond voor woordkunstenaars met een positieve state of mind. Het samenbrengen van verschillende werelden met woordkunst als belangrijkste instrument loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

Met woorden als appelen in zilveren schalen voelt het alsof hij danst wanneer hij spreekt. Elten laat altijd iets achter dat verbindt, verrast, verbaast en van waarde is. Speciaal voor de poëziebundel Zomer schreef hij nieuw werk geïnspireerd op de zomer en het Park.

Foto: Stacii Samidin

Presentatie poëziebundel 'Zomer'

Op 21 juni, tijdens de midzomeravond, op de eerste dag van de zomer, presenteert dichter Elten Kiene de poëziebundel ‘Zomer’.

Elten Kiene stelde de bundel samen, geïnspireerd op de zomer én het Park. Samen met muzikant Romano Haynes en Kaoutar Gadir luiden we de zomer in met een avond die al je zintuigen prikkelt.

Zo beleef je het weldadige Park zoals je het nog nooit eerder beleefd hebt.

Boek hier een plekje en neem een eigen yogamatje mee. Heb je geen yogamatje thuis, boek dan een kaartje mét yogamatje.

Poëzie in het Park
De poëziebundel Lente is onderdeel van Poëzie in het Park. Het Park en de poëzie gaan al lang hand in hand. Beide plekken laten ruimte voor de innerlijke mens, en ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Elk seizoen wordt een gastredacteur- dichter uitgenodigd om een selectie te maken voor de seizoensbundel. Eerdere edities werden samengesteld door Poetry International, Derek Otte (Winter), Naaz (Lente), Burgemeester Aboutaleb (Zomer), Dean Bowen (Herfst), Elfie Tromp (Winter), en Benzokarim (Lente).