De gebroeders Groen en de Winterwezens

Ieder seizoen kan je mee met de gebroeders om het Park weer op een hele nieuwe manier te ervaren. Kevin en Marvin zijn tweelingbroers met liefde voor de natuur en een achtergrond in de biologie. Ze houden van observeren en het laten zien van relaties tussen objecten die niet direct zichtbaar zijn. Lopen op de paden door het Park doen ze niet, maar Kevin en Marvin zoeken dicht op de bomen, stenen, bladeren om de mooiste natuursverschijnselen tot in detail te kunnen observeren.

In de winter gingen de broers op zoek naar planten, dieren en schimmels die het hele jaar rond in het Park blijven, de Winterwezens. Hou voor de nieuwste editie onze agenda in de gaten, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram en facebook.

Lees meer over de gebroeders Groen

De Winterwezens

In de gebroeders Groen en de Winterwezens, gingen we in de schemer op zoek. Kevin en Marvin namen ons mee langs korstmossen, aalscholvers in bruidskleed en we gingen op zoek naar de wintervlinders.

Wil je ook in de schemer op zoek in het Park? Lees dan het artikel van de gebroeders Groen over 'Natuuractiviteiten in de winter' en ga op pad in het Park.

Korstmossen
Aalscholver in bruidskleed
Warmtebeeldkijker