Jan
11
Poëzie in het Park

Inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur

de Winteravond

Ook dit seizoen zijn er drie winteravonden vol poëzie in het Park. Vier dichters, bekend en jong talent, dragen verwarmende teksten, verbindende woorden en nieuwe vergezichten voor in de knusse ruimte van parkcafé Parqiet. Een avond zoals een winteravond bedoeld is. Donderdag 11 januari presenteren Somaia Ramish, Daryl Raphael, Yasslines en Christopher Blok nieuwe poëzie geïnspireerd op het Park en eigen werk.

Inloop is vanaf 19:30 uur, de avond begint om 20:00 uur en duurt ongeveer tot 22:00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Montana Hogenboom.

Dit event is al geweest
Koop hier je kaartje

DE DICHTERS OP DEZE WINTERAVOND

Christopher Blok

Geboren in 1989 te Rotterdam West en opgegroeid in Zevenkampen is op zijn 15e begonnen met muziek maken (rappen, freestylen) en is sinds dien op een reis door de taal om elk facet en element te meesteren. Oprichter van Vers poetry en bekent onder de naam Blokletters,

Met taal verbindt hij mensen & bewustzijn zoals woorden rijmen en kleuren matchen. Het is altijd inhoud boven vorm. Van spiritualiteit, wetenschap, vriendschap, liefde, politiek tot aan Feyenoord & Rotterdam.

Yasslines 

Yasmin Rustom, also known as Yasslines is een ambitieuze en energieke woordkunstenares en spoken word artiest van Palestijnse afkomst en theatermaakster. Ze schrijft sinds 2016 en maakt sinds 2019 haar eigen one woman shows, waaronder P.T.S.S. positief Toekomst Starters Syndroom waarin zij een kijkje geeft in haar hoofd en zich richt op het positieve. 

Daryl Raphael 
Daryl Raphael, Geboren in Dijkzigt geniet van het uitzicht. Vertelt verhalen ergens tussen politiek en mystiek. Vaak over Rotterdam vaak ook niet.

Somaia Ramish
Somaia Ramish, is een human rights activiste en schrijfster. Ze is de oprichtster van Baamdaad, house of Poetry-in-exile. Zij zet zich in tegen repressie van literaire en artistieke activiteiten in Afghanistan enfungeert als baken van hoop en verenigt kunstenaars en dichters van over de hele wereld.

De Winteravonden
De Winteravonden bestaan uit drie donderdagavonden. Op 11 januari, 8 februari en 7 maart is er ruimte voor verbeelding, reflectie en komen we samen in het kaarsverlichte koetshuis Parqiet voor woordkunsten, verbeelding, reflectie en rake zinnen met scherpe randjes. Bekende dichters en jong talent dragen verwarmende, verbindende en scherpe teksten voor in Parkcafé Parqiet.