Jul
18
Poëzie in het Park

Donderdagavond 18 juli 19:30 uur, in het Park

Presentatie Poëziebundel Zomer

iets met yoga
iets met muziek
iets met poëzie
tijdens de langste dag van het jaar
een belevenis in het Park
Zomer

Op 18 juli presenteert dichter Elten Kiene de Poëziebundel ‘Zomer’. Hij stelde de bundel samen, geïnspireerd op de zomer én het Park. Samen met muzikant Romano Haynes en Kaoutar Gadir luiden we de zomer in met een avond die al je zintuigen prikkelt. Zo beleef je het weldadige Park zoals je het nog nooit eerder beleefd hebt.
De poëziebundel ' Zomer' is vanaf 21 juni, het begin van de zomer in het Park, gratis op te halen bij de ondernemers in en om het Park.

Boek een plekje en neem een eigen yogamatje mee. Heb je deze niet, boek dan een kaartje mét yogamatje.

Dit event is al geweest
Meld je hier aan

Elten Kiene

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen, een podiumavond voor woordkunstenaars met een positieve state of mind. Het samenbrengen van verschillende werelden met woordkunst als belangrijkste instrument loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

Met woorden als appelen in zilveren schalen voelt het alsof hij danst wanneer hij spreekt. Elten laat altijd iets achter dat verbindt, verrast, verbaast en van waarde is. Speciaal voor de poëziebundel Zomer schreef hij nieuw werk geïnspireerd op de zomer en het Park.

Romano Haynes

Romano Haynes is een echte verhalenverteller in hart en nieren. Hij is muzikaal in taal en speler van de Handpan en Native American flutes, waarmee hij verhalen vertelt, harten opent en zorgt voor verbinding.

Kaoutar Gadir

Werelden en dimensies vloeien in elkaar over en reflecteren wat in ons leeft. Met mijn stem en mijn woorden neem ik je mee op een reis in de diepste lagen van jezelf. Grounding your soul, opening your heart.

Poëzie in het Park

Elk seizoen wordt een gastredacteur- dichter uitgenodigd om een selectie te maken voor de seizoensbundel. Eerdere edities werden samengesteld door Poetry International, Derek Otte (Winter), Naaz (Lente), Burgemeester Aboutaleb (Zomer), Dean Bowen (Herfst), Elfie Tromp (Winter) en Benzokarim (Lente).

In de zomer is de bundel voor alle bezoekers bij de ondernemers in het Park gratis verkrijgbaar.

De poëziebundel Zomer is onderdeel van Poëzie in het Park. Het Park en de poëzie gaan al lang hand in hand. Beide plekken laten ruimte voor de innerlijke mens, en ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.