Jun
21
Presentatie Poeziebundel 'Zomer'

21 juni 20:30 uur in het Park

Presentatie Poeziebundel 'Zomer'

De poëziebundel ‘Zomer’ is een seizoensuitgave van Stichting het Park in Rotterdam, in samenwerking met het Veerhuis. Deze bundel is samengesteld door Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam en verdienstelijk dichter. De bundel wordt midzomer, 21 juni om 20:30 uur gepresenteerd in het Park, met voordracht uit eigen werk, gesprek over de dichtkunst en de rol van poëzie voor de samenleving. De presentatie, in handen van Wilfried de Jong, is gratis toegankelijk en vindt plaats op het grasveld voor Parqiet. Wel even aanmelden onderaan!

De poeziebundel

In 'Zomer' brengt Aboutaleb dichters uit alle windstreken samen, van ver en heel dichtbij. Er is ook een gedicht van Aboutaleb zelf in de bundel opgenomen. In de keuze van de werken en in de bijschriften, lees je zijn diepe passie voor het samenleven in het grote en in het kleine. Soms stormt het in een gedicht en dan is er ook weer een verlangen naar de stilte, waarin een klein menselijk gebaar genoeg is.
Met werk van onder anderen Amir Afrassiabi, Maureen Ghazal en Elfie Tromp.

De poëziebundel ‘Zomer’ is de vierde uitgave van Stichting het Park in Rotterdam in samenwerking met het Veerhuis. Elk seizoen wordt een gastredacteur uitgenodigd om een selectie te maken. De poëziebundels zijn gratis verkrijgbaar bij de ondernemers in en rond het Park.

Vanaf 21 juni is de bundel gratis verkrijgbaar bij de ondernemers in en rond het Park.

Dit event is al geweest
Meld je hier aan