Mei
15
Sep
18
Flora in het Park

Parkpaviljoen, woensdag, 13:30 - 16:00 uur

Meewerken in het Park

Alles wat je aandacht geeft groeit! Zo ook de liefde voor het Park.

Voor alle Parkminaars met of zonder groene vingers organiseren we de meewerkmiddagen in het Park. Van 15 mei tot en met 18 september kan je om de week een woensdagmiddag mee met onze hoveniers, een snoeischaar en een hark van 13:30 - 16:00 uur.

Verdiep je in het Park, leer andere parkliefhebbers kennen, doe kennis op voor in je eigen tuin of balkon én werk mee aan een mooier Park!

Meld je hier aan

Meer over de meewerkmiddagen
Het hovenieren bestaat uit uitzoomen en het streefbeeld in de gaten houden en inzoomen op de vierkante centimeter. Je leert, al doende, veel over de ontwerpprincipes en het onderhoud in de praktijk. En je krijgt inzicht in wat we tot zijn of haar recht laten komen en de keuzes die we maken.

Vooral de plantbedden van Jacqueline vragen dit seizoen veel liefde en aandacht maar we zullen ook op andere plekken in het Park aan de slag gaan. Meld je aan en meer informatie volgt. We verzamelen om 13:30 uur in het Parkpaviljoen.

Cursus bloembedden ontwerpen

Voor nog meer verdieping in het Park hebben we ook nog de cursus bloembedden ontwerpen in oktober van Jacqueline van der Kloet. Hier leer je hoe je prachtige combinaties van vaste planten en bollen samenstelt voor je eigen tuin én kan je gelijk oefenen met de hoveniers van het Park. Je leert van ontwerper Jacqueline van der Kloet alles over de ontwerp-principes van een tuin die elk seizoen een prachtig beeld geeft.

De dag bevat een kennis en een praktijk deel waarin je meewerkt in de bloembedden in het Park, ontworpen door Jacqueline. De cursus is onderdeel van een driedelige serie, maar het is ook los te volgen.