Aug
13
Concert

Maanlicht concert

De inloop vindt plaats van 17:30 uur gevolgd door het voorprogramma om 18:00 uur verzorgd door het Batavierhuis.


Na een kleine pauze van een half uur start om 20:30 uur onder begeleiding van Club Classique een keur van artiesten. Tijdens het betoverende Maanlichtconcert passeren fameuze musici uit binnen- en buitenland de revue. Denk hierbij aan de mooiste pianonoten van meesterpianist Thomas Beijer, aan swingende improvisaties gespeeld door violist Julia Philippens (FUSE), aan jazzy tunes van saxofonist Benjamin Herman, aan een vrolijk optreden van de Britse contrabassist Dominic Seldis (Maestro en Koninklijk Concertgebouworkest) en aan de mooiste aria’s en duetten door bariton Raoul Steffani en mezzosopraan Karin Strobos. Huisensemble Club Classique begeleidt alle solisten en vormt hiermee de lijm van Het Maanlichtconcert.

Niet zo’n klassiek connaisseur? Geen probleem! Presentator Floris Kortie (Podium Witteman) zal alle solisten introduceren aan het publiek.

Voor de verzorging van de inwendige mens wordt gezorgd in een speciale area met Foodtrucks. Deze staat enigszins uit de buurt van het hoofdpodium zodat de daar aanwezigen zonder geluidsoverlast kunnen genieten van de uitvoerende artiesten. Andersom zorgen we wel dat het geluid ook te horen is in de Food Area.

Tickets zijn € 25,00 en hier te koop.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor dit event