Nov
26
Heerenhuyskamerconcert

Zondagochtend 26 november 11:30 uur

Lydia Stavraki Trio

Een splinternieuw all-female Cuba-latin trio, rondom zangeres Lydia Stavraki, pianiste Ana Fiszman en bassiste Eva Serrano, neemt je mee in hun liefde voor Latijns-Amerikaanse muziek. De drie muzikanten, die elkaar op Codarts ontmoetten, interpreteren in dit nieuwe project bolero's uit Cuba en bossa's uit Brazilië. Met behoud van de traditionele elementen versmelten zij latin en jazz invloeden in hun crossover-arrangementen.

De Griekse Lydia Stavraki behaalde dit jaar haar bachelor zang aan Codarts maar is al 10 jaar werkzaam in de Griekse en Nederlandse muziekscene als vocaliste, van Griekse rebetiko tot Braziliaanse jazzmuziek.

Ook bassiste Eva Serrano, geboren in Vlancia – Spanje, zie je naast haar studie aan Codarts in talloze Latin formaties op de podia opduiken.

De Argentijnse pianiste Ana Fiszman koos er na het behalen van een diploma pianospel aan de Escuela de Música Contemporánea (onderdeel van het Berklee International Network) voor om studie-ervaring in het buitenland op te doen. De keuze viel op Codarts waar zij nu haar laatste jaar afrondt.

Bezetting:

Lydia Stavraki - zang
Eva Serrano - contrabas
Ana Fiszman - piano

Dit event is al geweest
koop hier je kaartje