Jul
02
Heerenhuyskamerconcert

Zondagochtend 02 juli 11:30 uur

Koosje

In dit concert zingt zij werk van haar debuutalbum 'It's Time’ dat dit jaar uitgebracht is door het creatieve jazzlabel Zennez. Op het album hoor je bijdragen van onder andere Ruben Hein, het Artvark Saxophone Quartet and Woodcraft; speciaal voor het Heerenhuys formeerde Koosje een akoestische bezetting met backingvocals van Davina Marinozzi en Anne Roos Broekhuizen, en gitaarbegeleiding van João Erbetta.

Tijdens haar studie jazz-zang, afgerond met een 10, ontwikkelde Koosje Sekreve zich tot een arrangeur, componist en dirigente en werkte mee aan verschillende theater-, opera- en musicalproducties, waarin ze optrad op met onder andere Kyteman, Steve Reich & Gwilym Simcock.

Bezetting:
Koosje – vocals
João Erbetta – gitaar
Davina Marinozzi – backing vocals-gitaar
Anne Roos Broekhuizen – backing vocals

Foto: Anouk Groeneweg

Dit concert maakt deel uit van North Sea Round Town:

North Sea Round Town is hét jaarlijkse fringe festival van NN North Sea Jazz, dat met meer dan 350 concerten neerstrijkt in Rotterdam. Ontdek de beste jazz, soul, r&b, funk, impro, electronic, hip-hop en pop op 125 locaties. De 18e editie vindt plaats van 22 juni t/m 9 juli 2023 met als grootse finale op 15 juli de Stoelendans op livemuziek.”

Dit event is al geweest
koop hier je kaartje