Dec
17
Heerenhuyskamerconcert

Zondagochtend 17 december 11:30 uur

Karisma

De leden van de band, ieder met uiteenlopende achtergronden in de jazz- en wereldmuziek, combineren de rauwe flamencogitaar, de saxofoon, bas en percussie in een uniek en verfrissend geluid.

Dit event is al geweest
koop hier je kaartje

Met flamencoritmes als uitgangspunt zoeken de vier musici van het ensemble Karisma naar nieuwe manieren om een persoonlijke kleur te geven aan de toch al zeer diverse klanken die tegenwoordig in de flamenco aanwezig zijn.

De leden van de band, ieder met uiteenlopende achtergronden in de jazz- en wereldmuziek, combineren de rauwe flamencogitaar, de saxofoon, bas en percussie in een uniek en verfrissend geluid. Aan het uitgangspunt van de flamenco voegen ze jazzharmonieën en Cubaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes toe.

Karisma bouwt voort op de extreem rijke en uitgebreide melodieën uit de flamenco, altijd met een persoonlijke touch. Ze spelen zowel eigen materiaal als all-time flamencoklassiekers.

Sinds de verhuizing van flamencogitarist Anoush Saadat vanuit onze stad naar München zijn de optredens in Nederland van dit avontuurlijke ensemble schaars, dus grijp je kans om dit concert in Rotterdam mee te maken!

Loek van den Berg – alt- en sopraansax
Anoush Saadat – flamencogitaar
Ildo Nandja – contrabas
David Gonzalez – percussie

Karisma Invites Claudia Karapanou - TEASER