Apr
20
Flora en Fauna in het Park

Parkpaviljoen, zaterdag 20 april, 10:45 uur

Gebroeders Groen hebben de lentekriebels

Tijdens onze lente excursie ervaren we de lentekriebels in volle glorie, omringd door ontluikende bloemen en sjansende dieren. Samen verkennen we het Park terwijl we luisteren naar het vrolijke gezang van de vogels en het gezoem van de vers uitgekropen insecten. De lentelucht is vervuld met een verfrissende geur van nieuw leven - love is in the air - en de belofte van warmere dagen in het verschiet. We voelen de energie van de lente door onze aderen stromen terwijl we genieten van de kleurenpracht van het Park. Wil jij ook lentekriebels? Ga dan met ons mee!

De excursie zal ongeveer 2 uur duren en is zeker leuk voor volwassenen onder begeleiding van kinderen. Inloop vanaf 10:30 uur.

Dit event is al geweest
Koop hier een kaartje

Gebroeders Groen
De tweelingbroers koesteren een gedeelde liefde voor de natuur en hebben beiden een achtergrond in de biologie. Ze genieten van het observeren en tonen van de verborgen verbanden tussen planten, dieren en nog veel meer bewoners van het Park die niet direct zichtbaar zijn. Je kan ieder seizoen dit jaar met de broers mee op excursie in het Park.