Jul
25
Poëzie in het Park

Donderdagavond 25 juli 19:30 uur, in het Park

de Zomeravond

Laat je op de Zomeravond in het Park door Elten Kiene meenemen naar de verstilde schoonheid van het Park in de grote stad en ga met frisse en ontspannen zomerse energie de zomernacht in. Deze avond wordt Elten begeleid door Kaoutar Gadis met zang en gitaar en Romano Heynes op de steeldrum.

Iets met yoga
Iets met muziek
Iets met poëzie

Boek een plekje en neem je eigen yogamatje mee. Heb je er geen, dan kan je een kaartje boeken inclusief yogamatje.

Elten Kiene stelde de poëziebundel 'Zomer' samen, geïnspireerd op de zomer en het Park. Deze is voor poëzie en Park minnaars gratis op te halen bij alle horeca in het Park.

Voor sommigen is het misschien wat spannen om poëzie te combinerenen met zonnegroet en diepe ademteugen maar de weldaad van het Park doet alle bezoekers weer in het hier en nu op aarde komen. Via deze link bekijk je het magische optreden op de eerste Zomeravond.

Kaarten

Elten Kiene

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is mede-oprichter van het platform Woorden Worden Zinnen, een podiumavond voor woordkunstenaars met een positieve state of mind. Het samenbrengen van verschillende werelden met woordkunst als belangrijkste instrument loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden.

Met woorden als appelen in zilveren schalen voelt het alsof hij danst wanneer hij spreekt. Elten laat altijd iets achter dat verbindt, verrast, verbaast en van waarde is. Speciaal voor de poëziebundel Zomer schreef hij nieuw werk geïnspireerd op de zomer en het Park.

‘Laten we wereld poëzie de ruimte geven in het Park.
Gewoon klein beginnen
Een klein podium
en wat stoeltjes voor het publiek.’


- Ahmed Aboutaleb