Okt
16
Flora in het Park

Parkpaviljoen, woensdag 16 oktober, 13:00 - 16:00 uur

Cursus bloembedden ontwerpen: Deel 3

Wil je je verdiepen in het Park en leren hoe je prachtige combinaties van vaste planten en bollen samenstelt voor je eigen tuin én meewerken met de hoveniers van het Park? In deze driedelige cursus leer je van ontwerper Jacqueline van der Kloet alles over de ontwerp-principes van een tuin die elk seizoen een prachtig beeld geeft.

Alle drie de dagen bevatten een kennis en een praktijk deel waarin je meewerkt in de bloembedden in het Park, ontworpen door Jacqueline. Ben je een liefhebber van het Park en heb je groene vingers? De drie delen zijn een serie maar ze zijn ook los te volgen.

Deel 3: Woensdag 16 oktober
Op 16 oktober is het laatste deel van de cursusreeks van Jacqueline. Je leert over het herfst en winterbeeld en in de herfst is tijd om bollen te planten voor het voorjaar. In dit deel leer je o.a over bollenontwerpen, soorten en de lasagnatechniek. Het ontwerp van de nieuwe bloembedden staat in dit laatste deel centraal. Ook planten we de bollen in deze net aangelegde plantbedden direct voor het Paviljoen.

Koop hier een kaartje

Lijkt het je leuk om vaker met ons mee te werken? Met al de opgedane kennis over de bloembedden van Jacqueline kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Meld je aan via info@hetparkinrotterdam.nl en we houden je op de hoogte over de werkzaamheden van het vrijwilligersteam van het Park.