Aug
04
Heerenhuyskamerconcert

Zondagochtend 4 augustus 11:30 uur

Brisa Carioca

Brisa Carioca is een eerbetoon aan de stad Rio de Janeiro waar dwarsfluitiste en componiste Floor Polder zich vijf jaar heeft ondergedompeld in de bruisende Braziliaanse muziekwereld.

koop hier je kaartje

Floor raakte al tijdens haar Latin studie aan Codarts geïnspireerd door invloedrijke artiesten als Egberto Gismonti en Joyce Moreno. De combinatie van haar Nederlandse roots en haar verblijf in Brazilië heeft inmiddels een uniek eigen geluid opgeleverd, een samensmelting van Braziliaanse muziek met jazzinvloeden en haar eigen creatieve visie.

Brisa Carioca staat voor de warme bries die door de straten waait in Rio de Janeiro, een concert dat je de energie van de stad laat voelen!

In de jaren dat Floor in Brazilië woonde bezocht zij in de zomer regelmatig Nederland waar zij op gerenommeerde podia en festivals optrad als de Doelen, het Bimhuis, Breda Jazz Festival en het Grachtenfestival in Amsterdam. Op deze podia speelde zij met artiesten als Geraldo Rosales, Ronald Snijders, Lilian Vieira (Zuco 103), Dina Medina en Toy Vieira. 

Bezetting:
Floor Polder – dwarsfluit / zang/ altfluit / pífano
Boris Oud - basgitaar
Wagner Vasconcelos - drums 
Juliano Abramovay - akoestische gitaar

Menina Amanhã de Manhã
Sanfona - Feat. Bebê Kramer