Heerenhuys kamerconcerten

Iedere zondagochtend een concert in het Park. Een fantastische manier om je dag te beginnen. Met pop tot wereldmuziek en van jazz tot klassiek.

In het Heerenhuys, een prachtig historisch huis in het Park, spelen iedere zondag professionele jonge én ervaren musici. Dit is het podium waar je elke zondag nieuwe artiesten kan ontdekken die een band hebben met Rotterdam. Een klein en fijn podium waar je geniet van kleinschalige optredens van pop tot wereldmuziek en van jazz tot klassiek.

Een fantastische manier om je dag te beginnen en te combineren met een heerlijke wandeling in het Park!

Binnenkort

Het Heerenhuys

Door de jaren heen kennen het Park en muziek een onlosmakelijke relatie. Van optredens in een muziektempel in 1854 tot aan kunstwerken van musici. In het verhaal van Muziek in het Park lees je meer over de eeuwenlange relatie tussen het Park en muziek.

Het Heerenhuys zelf kent net als het Park een rijke geschiedenis. Van burgemeesterwoning tot intiem concertpodium. Tegenwoordig kan je er genieten van appeltaart van Dudok in het Park en is er een prachtig podium voor de wekelijkse concerten op zondag, de Heerenhuys kamerconcerten.

Meer over Muziek in het Park Meer over het Heerenhuys

Contact

In deze concertserie nodigen we professionele musici uit die op een of andere wijze gelinkt zijn aan Rotterdam, bijvoorbeeld woonachtig, studerend, afgestudeerd of docerend aan een muziekopleiding in Rotterdam. De concerten zijn altijd (semi)akoestisch.

Voor meer informatie en algemene vragen kan je een mail sturen naar muziek@hetparkinrotterdam.nl.

De serie is opgezet, wordt georganiseerd en geprogrammeerd door Antoinette van Hattem van het Rotterdamse bureau ‘De Artiesteningang’. De Heerenhuys kamerconcerten zijn onderdeel van de programmering van Stichting het Park.

Was jij erbij?